Steaky z lososa s hruškami

50 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
22 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané, na čtvrtky nakrájené hrušky zbavíme jádřinců, omytý korpus na jemno rozsekáme.
  • 2
    Rozehřejeme 2 lžíce másla, smícháme se solí, hořčičným práškem, koprem, bazalkou a pepřem. Směs poklademe na čtvrtky hrušek.
  • 3
    Oloupanou cibuli pokrájíme na kroužky, očištěnou mrkev krájíme na nudličky. V kastrolu rozehřejeme zbylé máslo, přidáme vývar, cibuli s mrkví a pod pokličkou zeleninu zvolna dusíme 5 - 10 minut.
  • 4
    Oloupaná rajčata nakrájíme na plátky, spolu s plátky limetky a omytými steaky z lososa přidáme k zelenině, vše dusíme pod pokličkou 10 minut.
  • 5
    Lososa upravíme na talíře spolu s hruškami a zeleninou, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.