Stehýnka na sardelích

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
913 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a oschlá stehýnka potřeme sardelovou pastou a obalíme v mouce. Na oleji a na másle je po obou stranách opečeme. Zalijeme vodou a posypeme na plátky nakrájenou cibulí a přidáme bujon.
  • 2
    Uzavřeme hrnec a vaříme asi 15 minut.
  • 3
    Potom vypneme zdroj tepla a jakmile se víko uvolní, zkusíme, zda je maso měkké. Pokud ano,ochutnáme a dle potřeby dochutíme solí.
  • 4
    Zahušťovat pokrm již nemusíme, protože stehýnka již byla obalena v mouce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.