Štěrbák pečený s citronovou šťávou
30 min.
Ingredience
- 2lžíceCitronová šťáva
- 4kusyŠtěrbák zahradní
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaCukr krupice
- 50mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
129 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
16 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytý štěrbák vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Osolíme jej, posypeme špetkou cukru a okyselíme citronovou šťávou.
- 2Salát v míse pokryjeme alobalem, který jsme potřeli máslem, a upečeme doměkka. Při pečení jej občas pokropíme trochou vody.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.