Sterilovaná krájená paprika

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
39 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky očistíme, důkladně omyjeme, odstraníme semínka a nakrájíme na nudličky. Vložíme do mísy a promícháme se solí. Namačkáme je do sklenic a zavíčkujeme.
  • 2
    Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 15 minut od bodu varu. Následující den zopakujeme sterilizaci při teplotě 80°C. Ihned vyjmeme a po vychladnutí uložíme v temné a studené místnosti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.