Sterilované hřiby
60 min.
Ingredience
- 1kilogramHříbky čerstvé
- 1lžíceTuk
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
73 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Čerstvé hřiby očistíme, důkladně omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.
- 2V pánvi rozpálíme tuk a necháme na něm zpěnit nadrobno nasekanou cibuli. Přidáme houby, osolíme a za občasného míchání doměkka podusíme.
- 3Směs rozdělíme do čistých skleniček a zavíčkujeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 30 minut od bodu varu.
- 4Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.