Sterilované hřiby

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
73 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé hřiby očistíme, důkladně omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    V pánvi rozpálíme tuk a necháme na něm zpěnit nadrobno nasekanou cibuli. Přidáme houby, osolíme a za občasného míchání doměkka podusíme.
  • 3
    Směs rozdělíme do čistých skleniček a zavíčkujeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 30 minut od bodu varu.
  • 4
    Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.