Sterilované pečené telecí
125 min.
Ingredience
- 1kilogramTelecí maso přední
- 1lžičkaSůl
- 80gramůSádlo škvařené
- 50gramůCibule
- 200mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
453 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
24 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
142 mg
Cukr
353 mg
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, důkladně omyjeme, osušíme na papírové utěrce a osolíme. V kastrolu rozpálíme sádlo a maso na něm osmažíme po obou stranách. Přidáme na kolečka pokrájenou cibuli, vložíme do trouby a za občasného podlévání upečeme do poloměkka.
- 2Horké maso nakrájíme na větší kusy, ihned rozdělíme i s výpekem do sklenic, zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. Sterilujeme po dobu 75 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.