Sterilované telecí na paprice
125 min.
Ingredience
- 1kilogramTelecí maso přední
- 80gramůSádlo škvařené
- 50gramůCibule
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 200mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
24 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
215 mg
Cukr
371 mg
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, důkladně omyjeme a pokrájíme na kostky. Cibuli nasekáme a necháme ji zpěnit na rozpáleném sádle. Zaprášíme paprikou, přidáme maso, osolíme a ve vlastní šťávě podusíme. Poté posypeme moukou, podlijeme vodou a dál dusíme do poloměkka.
- 2Horké maso rozdělíme do sklenic, zalijeme šťávou z dušení a ihned zavíčkujeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 75 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.