Štičí kenelky

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
175 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
12 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
44 mg
Cukr
237 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Štičí maso bez kůže a kostí dvakrát umeleme, osolíme, opepříme, přidáme bílky, utřeme vařečkou do hladka a nakonec prolisujeme přes síto.
  • 2
    Směs dáme do lednice na půl hodiny vychladit, poté vmícháme šlehačku.
  • 3
    V kastrolu necháme vařit vodu se lžičkou soli, lžicí vykrajujeme noky, které rychle zavaříme. Stáhneme plamen, přiklopíme pokličkou a necháme „táhnout“ 8 minut při teplotě 90°C. Nevaříme.
  • 4
    Scezené noky podáváme s holandskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.