Štičí knedlíčky
30 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 400mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 10kusůKostkový led
- 50mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 400gramůŠtika obecná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
228 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
26 mg
Vápník
41 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné rybí maso jemně rozmixujeme, osolíme a opepříme. Mísu s fáší postavíme na led, metlou vmícháme tekutou smetanu a hmotu protřeme sítem. Nakonec vmícháme do polotuha ušlehanou smetanu.
- 2Z fáše vypichujeme pomocí dvou lžiček malé knedlíčky. Vaříme je ve vroucím rybím vývaru s vínem těsně pod bodem varu asi 3 minuty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.