Štika na bílém víně
50 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 2decilitryVíno bílé
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 600gramůŠtika obecná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
11 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
22 mg
Cukr
519 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce štiky pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
- 2Porce osušíme, osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách opékáme na rozehřátém másle.
- 3Před koncem pečení podlijeme štiku vínem a dodusíme.
- 4Hotové porce přeložíme na talíře, šťávu odvaříme za stálého míchání a nalijeme na porce štiky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.