Štika na bílém víně

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
11 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
22 mg
Cukr
519 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce štiky pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Porce osušíme, osolíme, poprášíme moukou a po obou stranách opékáme na rozehřátém másle.
  • 3
    Před koncem pečení podlijeme štiku vínem a dodusíme.
  • 4
    Hotové porce přeložíme na talíře, šťávu odvaříme za stálého míchání a nalijeme na porce štiky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.