Štika na paprice

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
51 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
831 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce štiky osolíme a necháme chvíli odležet v chladu. Potom maso obalíme v mouce, smíchané s mletou paprikou.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle, vložíme porce štiky, zvolna dusíme přibližně 15 minut do měkka.
  • 3
    Nakonec přidáme zakysanou smetanu a povaříme ještě 5 minut.
  • 4
    Porce štiky upravíme na mísu a přelijeme omáčkou.
  • 5
    Podáváme s rýží nebo s bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.