Štika na smetaně s vejci

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
283 mg
Cukr
856 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce očištěné štiky protáhneme slaninou a osolíme.
  • 2
    Zapékací mísu vymastíme máslem, na dno nasypeme jemně nakrájenou cibuli. Na ni vložíme štiku, zalijeme smetanou a dáme do trouby péct.
  • 3
    Upečenou štiku před podáváním posypeme nadrobno nasekanými vařenými vejci.
  • 4
    Podáváme v míse, ve které jsme štiku upekli. Vhodnou přílohou jsou malé houskové knedlíčky nebo noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.