Štika se smetanovým křenem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
846 mg
Cukr
52 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou štiku svážeme provázkem tak, aby se vešla do kastrolu. Vaříme ji spolu s nakrájenou kořenovou zeleninou v osolené a okyselené vodě asi 20 minut.
  • 2
    Mouku smícháme s kyselou smetanou, přidáme máslo, trochu vývaru z ryby a povaříme. Nakonec vmícháme nastrouhaný křen.
  • 3
    Omáčku nalijeme na uvařenou štiku, kterou jsme upravili na mísu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.