Střapaté čokoládové hrudky

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
27 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
10 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixeru (nebo kuchyňského robotu) dáme kakao, javorový sirup, tekutý kokosový olej, zrníčka vydlabaná z poloviny vanilkového lusku a sůl. Vše rozmixujeme dohladka. V misce smícháme strouhaný kokos s rozmixovanou směsí. Ze vzniklé hmoty tvarujeme hrudky, které urovnáme na talíř vyložený pečicím papírem. Hotové hrudy dáme do mrazáku nejméně na 30 minut, aby ztuhly.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.