Strnadi na víně

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
8 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Strnady pečlivě vykucháme, omyjeme a potřeme částí másla.
  • 2
    V pekáčku rozehřejeme zbylé máslo, přisypeme na plátky pokrájené žampiony, vyskládáme do pekáčku ptáky, osolíme a vložíme na dvě minuty do trouby. Maso potřeme máslem z pekáčku, podlijeme vínem Madeira, troškou vývaru a dopečeme.
  • 3
    Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.