Strouhaná buchta

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
22 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
1 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze surovin vypracujeme těsto, které rozdělíme na dva díly, zabalíme do utěrky a dáme do mrazáku na 2 hodiny.
  • 2
    Uvaříme pudink, necháme vychladnout, poté smícháme s dalšími ingrediencemi a přidáme sníh z bílků.
  • 3
    První díl těsta nastrouháme na vymazaný a vysypaný plech.
  • 4
    Potřeme nádivkou a nastrouháme díl druhý.
  • 5
    30 minut pečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 25. 10. 2015
Strouhaná buchta
Jedna z nejlepších buchet, co jsem kdy jedla. Abyste se vytáhli před návštěvou je to naprosto dokonalý moučník, na který bude chtít recept každá hospodyňka. Uvidíte, že s ní všechny uchvátíte. Ochutnejte ji a určitě budete spokojeni jako já.