Studená broskvová polévka
20 min.
Ingredience
- 4kusyBroskve
- 80gramůCukr krupice
- 0,25litrVíno bílé
- 0,75litrVoda pitná
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
35 g
Postup přípravy
- 1Cukr svaříme s vodou a necháme vychladnout.
- 2Omyté broskve oloupeme a vypeckujeme. Tři broskve prolisujeme a smícháme s cukrovým rozvarem, vínem a citronovou šťávou. Necháme dobře vychladit.
- 3Před podáváním přidáme do polévky jednu jemně nakrájenou broskev.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.