Studená okurková polévka s bazalkou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixeru dáme oloupané, nakrájené okurky, předem namočené kešu oříšky, oloupaný stroužek česneku, chilli papričku zbavenou semínek, bazalku, citronovou šťávu a mořskou sůl. Přilijeme vodu a vše rozmixujeme dohladka.
  • 2
    Polévku rozdělíme do talířů, každou porci ozdobíme lístky nasekané máty a pokapeme olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 4. 9. 2017
Studená okurková polévka s bazalkou
Osvěžení v letních horkých dnech.