Studená omáčka na ryby
20 min.
Ingredience
- 50gramůMajonéza
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1kusOkurky nakládané
- 2kusyJablka
- 160gramůŽervé
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
18 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Rozšleháme žervé, majonézu, oloupaná, na plátky nakrájená jablka, jemně nakrájenou cibuli a okurku.
- 2Podle potřeby omáčku osolíme, osladíme krupicovým cukrem a okyselíme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.