Studená rajská polévka
20 min.
Ingredience
- 4šálkyRajčatová šťáva
- 2decilitryVíno bílé
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaSůl
- 8kusůKostkový led
- 1lžičkaChilli koření mleté
- 0,5kusOkurky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
95 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Do rajčatové šťávy nalijeme víno, osolíme a vložíme do chladničky.
- 2Vychlazenou polévku rozlijeme do talířů, každou porci ozdobíme plátky okurky a nudličkami okořeněné papriky.
- 3Do talířů vložíme ještě 2 kostky ledu a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.