Studená rajská polévka

20 min.
Indie

Ingredience

    • 4šálkyRajčatová šťáva
    • 2decilitryVíno bílé
    • 1kusPaprikové lusky čerstvé
    • 1špetkaSůl
    • 8kusůKostkový led
    • 1lžičkaChilli koření mleté
    • 0,5kusOkurky
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
95 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rajčatové šťávy nalijeme víno, osolíme a vložíme do chladničky.
  • 2
    Vychlazenou polévku rozlijeme do talířů, každou porci ozdobíme plátky okurky a nudličkami okořeněné papriky.
  • 3
    Do talířů vložíme ještě 2 kostky ledu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.