Studený křenový dip
10 min.
Ingredience
- 4lžíceKřen
- 2,5decilitrySmetana 33% (šlehačka)
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1lžičkaCukr krupice
- 3špetkyPepř bílý
- 2špetkySůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
21 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
562 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme a omyjeme křen, jemně nastrouháme a přidáme do misky ke sladké smetaně. Omáčku dochutíme citrónovou šťávou, lžičkou cukru, bílým pepřem, dobře promícháme a podle chuti nakonec osolíme.
- 2Dip podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.