Suflé z cukrářšké šlehačky s citronem

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
143 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
4 g
Sacharidy
16 g
Cukr
15 g
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 200C.
  • 2
    Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh, poté přidáme 50g cukru a vše vmícháme do studené cukrářské šlehačky.
  • 3
    Formu na suflé vymažeme a vysypeme cukrem. Směs rozetřeme do formy a povrch uhladíme. Vložíme do trouby, pečeme 15-20minut a hotové ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.