Šumajstr
75 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 250gramůJečné kroupy
- 250gramůFazole bílé
- 250gramůAnglická slanina
- 1lžičkaSůl
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
754 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
33 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
14 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Den předem namočíme fazole. Další den je uvaříme v té samé vodě.
- 2Uvaříme i dobře propláchnuté kroupy.
- 3Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, když zesklovatí, přidáme nakrájenou slaninu na kostičky.
- 4Smícháme s fazolemi a kroupami, osolíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.