Šunka pečená v chlebu

65 min.
Maďarsko

Ingredience

    • 500gramůŠunka dušená
    • 10gramůSůl
    • 1baleníSměs na celozrnný chléb
Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
39 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Vápník
2 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chlebové těsto připravíme podle návodu na obalu, mělo by být trochu hustší. Necháme ho vykynout asi 3 hodiny a potom rozválíme na plát. Na okraj rozložíme po celé šířce plátky šunky a smotáme. Bez dalšího kynutí vložíme na plech a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Aby chleba nepraskal a vznikla pěkná kůrka, potíráme často vodou se solí a ještě vložíme do trouby kastrůlek s vodou. Podáváme teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.