Šunka po cikánsku (minutka)

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
266 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
17 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
390 mg
Cukr
666 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šunku nakrájíme na plátky a po obou stranách opečeme na tuku.
  • 2
    Žemli nebo veku nakrájíme šikmým řezem na plátky a z obou stran je opečeme na toasty.
  • 3
    V druhé části tuku podusíme žampiony nakrájené na plátky, na kousky nakrájené okurky a rajčata. Směs osolíme a podusíme.
  • 4
    Toasty obložíme opečenou šunkou a přelijeme podušenou směsí.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.