Šunka s broskvovou omáčkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
18 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šťávu z broskvového kompotu rozmícháme se škrobem. Plátky šunky, asi 1 cm silné, opečeme na másle z obou stran, tak aby byly po obou stranách zlatavě hnědé. Uchováme v teple.
  • 2
    Do menšího hrnce dáme pomerančovou šťávu, cukr, hořčici a rozmíchaný škrob. Za stálého míchání směs povaříme, až omáčka dobře zhoustne. Potom do ní vložíme broskve, prohřejeme je a rozdělíme spolu s omáčkou na opečené plátky šunky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.