Šunka s hříbky
45 min.
Ingredience
- 15dekagramůHouby čerstvé
- 50mililitrůVíno červené
- 1špetkaSůl
- 5dekagramůMáslo čerstvé
- 5dekagramůSlanina vepřová
- 5dekagramůKečup
- 30dekagramůŠunka dušená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Šunku nakrájíme na silnější plátky a opečeme z obou stran na másle. Slaninu pokrájíme na kostičky a vyškvaříme, přidáme nakrájené hříbky, víno, kečup, sůl a dusíme za občasného promíchání.
- 2Když se polovina tekutiny vydusí, přelijeme plátky šunky houbovou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.