Šunka smažená s ementálem
40 min.

Ingredience
- 100gramůStrouhanka
- 1kusVejce slepičí
- 5centilitrůMléko polotučné
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 250gramůŠunka dušená
- 200gramůSýr Ementál (Primátor)
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
655 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
48 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
994 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Čtyři plátky šunky poklademe plátky ementálu, potom znovu plátky šunky a pevně přitiskneme. Na dvou místech upevníme jehlami na závitky.
- 2Připravenou šunku obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.