Šunková ponorka
15 min.
Ingredience
- 1kusBageta
- 1lžičkaKřen
- 1lžičkaMajonéza
- 1špetkaOregano sušené
- 3kusyOkurky nakládané
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 200gramůŠunka dušená
- 0,25kusSalát hlávkový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
933 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
39 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
10 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Šunku a sýr nakrájíme na tenké plátky, kyselé okurky na kolečka, listy salátu opereme a osušíme.
- 2Bagetu nebo menší bílou veku rozkrojíme tak, aby na jedné delší straně zůstala nedokrojená. Na talířku promícháme nastrouhaný křen s majonézou a špetkou oregana.
- 3Veku rozevřeme, potřeme obě půlky křenem s majonézou, spodní část pokryjeme salátovými listy, přes ně plátky šunky, dále plátky sýra. Na vnější straně má náplň přesahovat ven. Na sýr rozložíme kolečka okurek a oba díly veky k sobě přitlačíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.