Šunkový nákyp s chřestem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
347 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šunku umeleme na strojku, opepříme, vmícháme bešamel, strouhaný sýr a žloutky. Vypracujeme těsto, do kterého nakonec opatrně vmícháme tuhý sníh z bílků.
  • 2
    Zapékací misku vymažeme máslem a vložíme do ní třetinu těsta. Na těsto poklademe chřest, zakryjeme druhou třetinou těsta, znovu dáme vrstvu chřestu a třetím dílem těsta vše zakryjeme. Vložíme do trouby a pečeme při střední teplotě přibližně půl hodiny.
  • 3
    Nákyp naporcujeme a podáváme jako lehký předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.