Šunkový nákyp s parmezánem
30 min.
Ingredience
- 60gramůMáslo čerstvé
- 50gramůSýr Parmezán
- 4kusyBrambory vařené
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůŠunka dušená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
20 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Máslo, žloutky a nastrouhaný sýr utřeme. Přidáme jemně nakrájenou šunku, uvařené a prolisované brambory a nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků.
- 2Nákyp pečeme ve vymaštěné a strouhankou vysypané míse z varného skla.
- 3Po upečení pokrm ozdobíme kolečky rajčat nebo salátových okurek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.