Sušené mandlové hříbky
55 min.
Ingredience
- 50gramůČokoláda hořká
- 120gramůMandle
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 120gramůCukr moučkový
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Mleté mandle, cukr a bílek smícháme a vypracujeme těsto, rozdělíme na dvě poloviny.
- 2Z jedné uděláme malé válečky, do druhé přidáme strouhanou čokoládu a vytvarujeme hlavičky hříbků.
- 3Spojíme s nožičkami. Hříbky stavíme na plech s pečícím papírem a sušíme v mírné troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.