Sušené pohankové müsli se semínky

17 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
27 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
13 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem si namočíme pohanku do studené vody v poměru 1:2. Druhý den namočenou pohanku promyjeme v sítu pod tekoucí vodou, okapanou dáme do mísy. Přidáme k ní rozdrcená lněná semínka, loupaná slunečnicová semínka, dýňová semínka světlá i tmavá, pokrájené ořechy, strouhaný jemný kokos, omyté hrozinky, brusinky, sušené meruňky, které pokrájíme na malé kousky, špetku soli, vlahý tekutý kokosový olej, sirup, mletou skořici, mletý zázvor a vodu.
  • 2
    Vše v míse promícháme a rozložíme na plech, který jsme vyložili pečícím papírem.
  • 3
    Troubu zapneme na nejnižší stupeň, dvířka mírně pootevřeme a müsli sušíme přibližně 4-5 hodin.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.