Sushi s avokádem a zeleninou

20 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
135 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
685 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátovou okurku i dužinu z avokáda nakrájíme na nudličky, pokapeme citronovou šťávou, salátové listy rozkrájíme na proužky a potřeme majonézou.
  • 2
    Na podložku rozložíme plátky řasy nori, přiložíme dušenou rýži a rozprostřeme po celé ploše řasy. Přiložíme avokádo, okurku, proužky salátu a pomocí podložky zavineme do pevné ruličky. Okraje slepíme zrnkem rozmačkané dušené rýže, ruličku nakrájíme na silnější plátky, upravíme na servírovací talíř a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.