Sushi s kachním masem
20 min.
Ingredience
- 120gramůAvokádo
- 10mililitrůCitronová šťáva
- 100gramůKachní maso pečené
- 80gramůMrkev kořen
- 40gramůŘasa Nori
- 20gramůMajonéza
- 250gramůRýže dušená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
18 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
304 mg
Postup přípravy
- 1Mladou mrkev očistíme a nastrouháme nahrubo, pečená kachní prsíčka rozkrájíme na tenké plátky, avokádo oloupeme, vypeckujeme, nakrájíme na plátečky a pokapeme citronovou šťávou.
- 2Plátky řasy nori rozložíme na podložku, potřeme majonézou, pokryjeme vrstvou dušené rýže, poklademe plátky masa, avokáda, posypeme mrkví a pomocí podložky zarolujeme do pevných závitků. Závitky nakrájíme na silnější plátky, upravíme na tác a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.