Sushi s krabím masem a kaviárem

20 min.
Japonsko

Ingredience

    • 60gramůKrabí maso konzervované
    • 8mililitrůCitronová šťáva
    • 40gramůŘasa Nori
    • 400gramůRýže dušená
    • 30gramůKaviár
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
2 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Cukr
163 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakládané krabí maso scedíme, rozkrájíme na tenké plátečky, pokapeme citronovou šťávou a necháme 10 minut odležet. Plátky řasy nori rozložíme na podložku, pokryjeme vrstvou dušené rýže, přitlačíme, pomocí podložky zarolujeme do pevného závitku, nakrájíme na silnější plátky, rozložíme naležato, rýži na povrchu stlačíme a do vzniklých důlků vkládáme střídavě krabí maso a kaviár.
  • 2
    Sushi vyskládáme na tác a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.