Sushi s kuřecím masem

24 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
184 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
652 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa rozkrájíme na nudličky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a osmahneme. Vyjmeme, necháme vychladnout. Salátovou okurku oloupeme, nakrájíme na drobné hranolky, avokádo oloupeme, dužinu pokrájíme na tenké plátky a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Plátky řasy nori rozložíme na podložku, potřeme majonézou, pokryjeme vrstvou dušené rýže, pokapeme octem, navrch rozprostřeme plátky avokáda, přidáme kuřecí maso, posypeme okurkou, řasy zavineme do závitku a okraj přilepíme rozmáčknutým zrnkem dušené rýže. Závitek krájíme na silnější plátky, upravíme na servírovací tác a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.