Sushi se sojou a povidly
20 min.
Ingredience
- 100gramůSójové boby vařené
- 60gramůOkurka salátová
- 15gramůPovidla švestková
- 40gramůŘasa Nori
- 250gramůRýže dušená
- 10gramůWasabi pasta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
75 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
975 mg
Cukr
282 mg
Postup přípravy
- 1Salátovou okurku nakrájíme na nudličky, sójové boby posekáme a smícháme s povidly.
- 2Plátky řasy rozložíme na podložku, pokryjeme vrstvou dušené rýže, potřeme troškou pasty wasabi, navrch rozložíme povidlovou směs a posypeme nudličkami okurky. Pomocí podložky zavineme plněnou řasu do pevného závitku, okraj přilepíme rozdrceným zrnkem dušené rýže, pokrájíme na silnější plátky, upravíme na servírovací talíř a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.