Svatební polévka
45 min.
Ingredience
- 300gramůHovězí maso přední
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 6lžicCitronová šťáva
- 1000mililitrůHovězí vývar základní
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůPaprika mletá sladká
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
34 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Malé množství vývaru rozmícháme s vejcem, citrónovou šťávou a moukou. Vzniklou směs vlijeme do vařícího vývaru a dobře rozmícháme.
- 2Hovězí maso uvaříme v osolené vodě, poté slijeme a maso pokrájíme na menší kousky.
- 3Hotovou polévku dosolíme dle chuti a zalijeme červenou paprikou zpěněnou na másle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.