Sváteční perníkový věnec

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
759 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
6 g
Sacharidy
162 g
Vláknina
3 g
Cukr
86 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Utřeme cukr s vejci, přidáme koření, med a promícháme. Přidáme mouku s práškem do pečiva a necháme hodinu uležet hladké těsto.
  • 2
    Plát vyválíme, vykrájíme různé tvary a pečeme na plechu s pečícím papírem. Teplé potřeme rozšlehaným vejcem.
  • 3
    Po dvou dnech zdobíme perníčky.
  • 4
    Nazdobené díly lepíme k sobě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.