Svatojakubské mušle s galgánem
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Dobře omyjeme a osušíme velké lastury, které použijeme na servírování. Očištěnou jarní cibuli s česnekem drobně pokrájíme. Očistíme a omyjeme oddenek galgánu a pokrájíme jej na drobné kostičky. Chilli papričky omyjeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a drobně posekáme.
- 2Svatojakubské mušle poskládáme na plech a grilujeme přibližně 6-7 minut.
- 3V pánvi rozpálíme olej s máslem, na něm zpěníme cibuli s česnekem, přidáme chilli, galgán a vše krátce restujeme.
- 4Zeleninu rozdělíme do připravených nahřátých lastur, na každou položíme grilovanou mušli a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.