Švédský závitek
70 min.
Ingredience
- 60gramůMléko kefírové
- 200gramůTelecí kýta
- 1špetkaSůl
- 20gramůMáslo čerstvé
- 20gramůSýr Eidam cihla 40%
- 20gramůŠunka dušená
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
158 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme je a osolíme.
- 2Každý plátek naplníme šunkou a sýrem. Zabalíme do čtverečku, nasuchu opečeme, podlijeme a dusíme.
- 3Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a ještě povaříme.
- 4Nakonec přilijeme kyselé mléko a přidáme kousek másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.