Švej-ču-žou
40 min.
Ingredience
- 200mililitrůOmáčka sójová
- 30gramůChilli koření mleté
- 1000gramůVepřová kýta
- 10gramůSůl
- 500gramůSádlo škvařené
- 100mililitrůHovězí vývar základní
- 120mililitrůVíno bílé
- 300gramůPórek
- 20gramůGlutasol
- 10gramůPepř jamajský
- 200gramůSolamyl
- 300gramůZelí hlávkové bílé
- 200gramůVejce slepičí
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
818 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
67 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vepřové maso opláchneme, nakrájíme na tenké plátky, osolíme a promícháme s částí máčeného škrobu a s vejci. Necháme krátce odležet.
- 2Na pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme maso a za stálého míchání vidličkou je pečeme dohněda - nesmí se slepit. Potom maso scedíme a necháme okapat na cedníku.
- 3Do pánve přidáme vývar, zelí bez košťálů, krátce spařené a nakrájené na kostky, očištěný, omytý a na kostky nakrájený pórek a vše krátce podusíme.
- 4Přidáme opečené maso, přilijeme sójovou omáčku, víno, přidáme glutasol a mírně zahustíme zbylým máčeným škrobem.
- 5Na pánvi rozehřejeme sádlo, osmahneme v něm jamajský pepř a čili koření a tímto sádlem pokrm přelijeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.