Švestkovo - borůvkový dezert s mandlemi a šlehačkou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
14 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
7 g
Cukr
48 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené švestky vypeckujeme a společně s borůvkami necháme několik hodin namáčet v 1/2l vody. Poté slijeme, po okapání vložíme do trouby a zahříváme min. 30 minut.
  • 2
    Vyjmeme, necháme vychladnout, poprášíme cukrem a na nudličky nakrájenými mandlemi. Dozdobíme kopečkem ušlehané smetany a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.