Švestkový Bourdaloue

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
8 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
4 g
Cukr
43 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Švestky omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Poté je necháme 10 minut povařit v cukrovém sirupu.
  • 2
    Rýžovou kaši rozprostřeme na dno zapékací mísy, poklademe vrstvou švestek. Vejce smícháme s moučkovým cukrem, mlékem a maizenou.
  • 3
    Směs nalijeme okolo ovoce.
  • 4
    Zapečeme při 220 °C cca 15 minut.
  • 5
    Poté posypeme nasekanými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.