Svíčková s gorgonzolou a pepřovou omáčkou

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
9 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
413 mg
Cukr
240 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozkrájíme na 4 stejné steaky. Na větší rozpálené pánvi smícháme olej a máslo, přidáme pepř a steaky opékáme z každé strany 3 minuty. Poté vyndáme a udržujeme teplé. Do pánve vlijeme víno, necháme chvíli provařit, snižíme teplotu na polovinu a přidáme sýr, nakrájený na malé kostičky.
  • 2
    Mícháme, dokud se sýr nerozpustí.
  • 3
    Steaky na talíři přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.