Svíčkové plátky Ometepe
40 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 500gramůHovězí svíčková
- 50gramůSýr balkánský
- 2lžičkyKáva instantní
- 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 1špetkaSůl
- 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
27 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, nakrájíme a jednotlivé medailonky ochutíme solí a obalíme v mouce.
- 2V pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm oloupanou cibuli. Těsně před zhnědnutím na cibuli rozložíme maso a po obou stranách opečeme. Medailonky rozložíme na talíře a uchováme teplé.
- 3Do výpeku v pánvi nalijeme smetanu, přidáme nastrouhaný sýr, nasypeme kávu a krátce povaříme.
- 4Maso přelijeme omáčkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.