Svíčkové plátky Ometepe

40 min.
Evropa

Ingredience

    • 2kusyCibule
    • 2lžíceOlej stolní
    • 500gramůHovězí svíčková
    • 50gramůSýr balkánský
    • 2lžičkyKáva instantní
    • 250mililitrůSmetana 12% (konzumní)
    • 1špetkaSůl
    • 3lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
27 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, nakrájíme a jednotlivé medailonky ochutíme solí a obalíme v mouce.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm oloupanou cibuli. Těsně před zhnědnutím na cibuli rozložíme maso a po obou stranách opečeme. Medailonky rozložíme na talíře a uchováme teplé.
  • 3
    Do výpeku v pánvi nalijeme smetanu, přidáme nastrouhaný sýr, nasypeme kávu a krátce povaříme.
  • 4
    Maso přelijeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.