Švýcarské vepřové maso

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
799 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
52 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme na špalíčky, osolíme a v kastrolu na rozpáleném sádle rychle ze všech stran opečeme. Do sádla k masu přidáme drobně pokrájenou cibuli, trochu ji osmahneme, zaprášíme paprikou, přidáme rajčatový protlak, podlijeme vodou, přisolíme, zakryjeme pokličkou a dusíme do měkka.
  • 2
    Mouku rozmícháme ve smetaně, přilijeme k masu a povaříme.
  • 3
    Na talíři ze špaget vytvoříme věnec, pokropíme rozpuštěným máslem a posypeme strouhaným sýrem, doprostřed upravíme maso s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.