Švýcarský minutkový guláš
25 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 3lžíceSmetana 12% (konzumní)
- 3lžíceVývar z hovězích kostí
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 50gramůŠunka dušená
- 250gramůŠpagety, Makarony vařené
- 200gramůHovězí svíčková
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
777 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
41 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné, na hranolky nakrájené maso zprudka osmahneme ze všech stran na rozehřátém oleji. Přidáme na hranolky nakrájenou šunku, oloupanou, jemně nasekanou cibuli, vše smažíme přibližně minutu.
- 2Směs zaprášíme moukou, mletou paprikou, krátce osmahneme, zalijeme vývarem (nebo vodou) a smetanou. Osolíme, asi 2 minuty ještě podusíme a upravíme na nahřáté talíře.
- 3Maso obložíme uvařenými makarony a pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.