Švýcarský minutkový guláš

25 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
777 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
41 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, na hranolky nakrájené maso zprudka osmahneme ze všech stran na rozehřátém oleji. Přidáme na hranolky nakrájenou šunku, oloupanou, jemně nasekanou cibuli, vše smažíme přibližně minutu.
  • 2
    Směs zaprášíme moukou, mletou paprikou, krátce osmahneme, zalijeme vývarem (nebo vodou) a smetanou. Osolíme, asi 2 minuty ještě podusíme a upravíme na nahřáté talíře.
  • 3
    Maso obložíme uvařenými makarony a pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.