Sýr z pánve pro celiatiky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
29 g
Sacharidy
3 g
Cukr
112 mg
Vápník
815 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tvrdý sýr nakrájíme na plátky o velikosti jedné porce. Vejce rozšleháme s troškou mléka a ochutíme ho solí.
  • 2
    Jednotlivé plátky sýra obalíme nejprve v bezlepkové mouce, potom v rozšlehaném vejci s mlékem a nakonec v bezlepkové mouce. Poté usmažíme na oleji. Pokud se sýr při smažení roztéká, obalíme ho v trojobalu 2x. Smažený sýr podáváme s tatarskou omáčkou a různými přílohami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.